Yvonne Heemskerk

Beeldend kunstenaar

“MAAK HET JE MEESTER”
DOE JIJ MEE?

Wil jij graag jouw eigen (oude)meester schilderen? Een schilderij maken van een Van Gogh, Rembrandt, Breitner,Klimt, Vermeer of heb jij misschien een andere grote inspirator? Kom dan dit nieuwe winterseizoen gezellig meedoen!! (start 7 januari 2019) Vanuti het atelier worden 2 studies gemaakt, Yvonne gaat aan de slag met het schilderij:  "Meisje met de Parel" van Vermeer, Erik maakt 'Meisje met de Kimono" van Breitner. Vind je het leuk om klassiek te schilderen in laagjes is het leuk Vermeer te kiezen, wil je liever wat impressionistischer aan de slag kun je kiezen voor Breitner. Meedoen met deze meesterstudies is niet verplicht maar leuk en fijn als je wellicht net start !Doordat deze werken worden gemaakt door de docenten zijn er veel tussenstapjes zichtbaar. Wil jij liever voor een andere meester kiezen vinden wij dit ook erg leuk om je daarbij te begeleiden!  Ervaring  in schilderen is niet verplicht, Iedereen die zin heeft om te leren schilderen of frisse input te krijgen is van harte welkom in het atelier. Wil je graag meedoen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, er zijn nog maar beperkt plaatsen beschikbaar. Mocht jouw dagdeel vol zitten kun je je toch aanmelden en kom je op een wachtlijstje te staan.

Kosten (10 lessen) € 259,- exclusief materialen (dient te worden betaald voor aanvang,na betaling is je plaats definitief gereserveerd)

Materialen zijn verkrijgbaar in het atelier (zie onder het kopje winkeltje)

Lestijden:
Maandagocht (NIEUW!)9.30-12.00
Maandagavond 19.30-22.00
Di mid (Erik) 14.30-17.00
Di av (Erik) 19.30-22.00
Woe ocht 9.30-12.00
Woe mid 13.30-16.00
Do av 19.30-22.00
Vrij ocht 9.30-12.00
Vrij mid 13.30-16.00