Yvonne Heemskerk 

Beeldend kunstenaar

Schilderlessen Lenteseizoen 2018


Impressionisme...Monet!!


Het voorjaarsseizoen staat meestal in het atelier in het teken van het impressionimse....nu dus ook, en dit jaar schilderen we een werk na in de les van Claude Monet!!  (naar voorbeeld uit het atelier of zelf uit te kiezen)

Welk kleurenpalet gebruikte hij en hoe gebruikte hij zijn verf? Een inspirerende schilder en één van de belangrijkste grondleggers voor het impressionisme,

Buiten was zijn atelier waar hij ieder moment en sfeer probeerde over te brengen in zijn losse toetsige stijl die zijn prachtige schilderijen kenmerkt.

Voor de Monet-studie zijn de eerste 5 lessen gereserveerd.

Na deze studie staan er nog vrije schilderlessen gepland en gaan we erop uit om buiten te schilderen in onze prachtige streek! Geinspireerd door Monet, het licht, de geur van de bloemen, het moment en onze opgedane kennis, kortom de beste ingredienten voor een bijzondere schilderervarining maken wij een werk en-plein-air!

Kosten voor deze voorjaarslessen (10x)

komen op €245,-


De lessen worden gegeven op:

Maandagavond       19.30-22.00 

Dinsdagavond         19.30-22.00

Woensdagocht        9.30-12.00

Donderdagavond    19.30-22.00

Vrijdagocht            9.30-12.00

Vrijdagmid             13.30-16.00


Wil jij graag meedoen? Laat het me zo snel mogelijk weten! We schilderen in groepen van maximaal 8 personen om de kwaliteit van de lessen te waarborgen.


NB! De kosten voor de lessen dienen voor start van het nieuwe seizoen te worden voldaan, u ontvangt hierover informatie via de mail.